Yoga Gattis retreat Liv:1 i Järvsö

Uppdaterad: 28 jul 2019


Liv:1 ~ Ta dig själv dit du vill med hjälp av det du upplevt!


Yoga Gattis retreat Liv:1 den 27-29/9 är ett äventyr och ett möte med dig själv där du får utforska, reflektera och njuta. En kombination av vacker omgivning, mycket vistelse ute i naturen, härlig rörelse för kroppen, stillhet för sinnet, övningar inom personlig utveckling och närproducerad god mat.


Vi ger dig verktygen att upptäcka dig själv på nytt, skapa en skön och stark kropp och ett inre lugn fylld med mod och redskap som du tar med dig hem.

Vem är redo att utvecklas, bli motiverad att leva sin sanning och upptäcka livets magi? Under dessa dygn tillsammans kommer vi att göra aktiviteter som stärker din förmåga att känna glädje, tacksamhet, kreativitet och entusiasm inför livet. Hitta lusten att leva mer, i frihet långt bort från ekorrhjulet. Där rörelse, förändring, träning och återhämtning får ta plats. Vi ger dig olika delar så att du kan skapa din helhet! Som i sin tur ger mer hjärnkraft att jobba smartare och njuta mer av vardagen.


Att ta sig tiden att följa med på ett retreat är en viktig övning i självkärlek. Ett sätt att bryta gamla mönster, frigöra begränsningar och släppa rädsla. Du kommer spendera tid på en trygg plats tillsammans med likasinnade där du med hjälp av guidning kommer att återställa, stärka och läka för hitta nya möjligheter till en hållbare väg framåt i livet.


En weekend i närvaro. Yoga - Meditation - Träning - Personlig utveckling och Föreläsning.


Om oss:

Att få dela, sprida kunskap, erfarenheter, fakta och göra skillnad. Vidga perspektiv, väcka tankar och samtal. Inspirerar och motivera för att skapa en positiv förändring, det värmer våra hjärtan.


Vi, Rosanna och Dennis, är gifta och driver studion Yoga Gatti med två skilda livsbakgrunder och erfarenheter. Rosanna arbetar som yogalärare och Dennis coach inom träning/ rehab och idrottsmassage. Tillsammans har vi ett gemensamt intresse att dela vidare kunskap och lärdomar för att skapa en möjlighet att ge människor verktyg till ett hållbarare liv. Vi tror på förmågan att omvandla sina erfarenheter, bra som dåliga, till bränsle och motivation.Om Järvsö:

Naturen har en förmåga att vara både statisk och i rörelse. Som en hamn av trygghet men också en upptäcksfärd i förändring. Precis som livet i sig! Det är i tystnad som vi kan samla ihop oss och naturen har en läkande effekt. Att spendera tid vid vattnet, i skogen, uppleva tystnaden, fågelkvitter, vindens sus och vattnets kluckande gör under för vårt välmående. När allt brus landar och faller på plats för en stund ger det dig en möjlighet att prioritera det viktigaste och ibland det svåraste av allt i livet, att landa i stillhet och hitta hem till kärnan hos dig själv.


Fina Järvsö ligger på sluttningarna längs Ljusnans strand, som en gömd skatt bland Hälsinglands blå berg. Vi kommer att bo på Helsingegården som är lantligt och som har nära till allt i Järvsö. Helsingegården är en före detta lanthushållsskola som idag drivs som hotell och vandrarhem. Vi kommer att bo i deras nyrenoverade hotellrum som är smakfullt inredda med gammelsvenska tapeter, dusch/wc, vattenkokare och Apple-TV. Unikt för Helsingegårdens hotelldel är att gästerna har tillgång till kök med alla faciliteter samt utegrill.


Järvsöbygdens naturreservat ”klacken” är en unik plats där vi får en klassisk vy över byn i dalen. Vandringen som kommer att ske är inget avancerat men får oss att verkligen se bygden och den vackra naturen kring Järvsö. Under lördagen kommer vi att ta oss till Klacken där vi kommer njuta av en lunch samt göra en reflektionsövning med meditation innan vi vandrar tillbaka.


Så här kommer upplägget för vårt första retreat Liv:1 med vandring i vackra Järvsö vara.


Program fredag 27/9

15.00 Välkommen!

16:00 Introduktion & Föreläsning Liv:1

18:00 Meditation

19:00 Middag

Program lördag 28/9

07.00 Yoga

08.00 Frukost

9.30 Vandring inkl. lunch och reflektionsövning med meditation.

14:30 Fri tid

17:30 Yin yoga

19:00 Middag

Program söndag 29/9

07.00 Träning

08.00 Frukost

9.30 Meditation och kreativt skapande

12:00 lunch

13:30 Summering och Hejdå!


*Det kommer även finnas tid att basta, bada, läsa en bok, spela spel eller bara vara för sig själv. Observera att schemat kan ändras lite.

Investering: 4 495 SEK

I retreatet ingår: 

2 nätters del i dubbelrum.

Helpension exklusive dryck.

3 dagar med guidade klasser och aktiviteter inom personlig utveckling.

Välfylld goodiebag.

Övningar och material att använda under samt ta med sig hem efter resan.


Tilläggskostnader: Resenären ordnar/bokar sin egen transport till Järvsö. Kostar ca 500kr tur och retur med tåg från Stockholm C, samåka i bil är också att föredra.

Du behöver ta med dig en egen yogamatta och ryggsäck att bära din lunch i till vandringen.

Dryck utöver vatten, finns att köpa på plats.


Anmälan:

Livet är nu. Sluta vänta och våga ta beslutet. Timingen blir aldrig rätt eller pengarna tillräckliga. Tänk om september 2019 är en nystart för något så värdigt som ditt välmående?


Anmälan sker via mail till rosanna@yogagatti.se, du betalar 1000kr i anmälningsavgift som betalas via swish i samband med anmälan. Sedan resterande av beloppet senast fredagen 27/9-19 via faktura som kommer till din mail.


Avbokningsregler:

Anmälan är bindande.

Om du skulle behöva avboka din plats så betalar du endast 50% av hela kostanden, vid avbokning inom 14 dagar innan retreatet betalar du hela beloppet.

Ange gärna allergier vid din bokning som vi kan framföra till köket. Allt mat som serveras kommer från växtriket.

234 visningar
  • Facebook
  • Instagram