• Facebook
  • Instagram

Ge bort en upplevelse i Julklapp!

Förutom att ge varandra tid och närvaro tycker vi är det är roligt att ge bort en upplevelse i julklapp. Speciellt sånna som gör gott för ditt välmående. Här har vi listat våra bästa tips från vårt utbud 😊


1. Julkortet.Yoga och träna hur mycket du vill under perioden 29/12-2/2-20. Pris 1250kr/ person och nytt för i år är att du som köper ett julkort även får ta med dig en vän att prova på kostnadsfritt. Gäller en gång per vän värde 300kr men du får ta med dig hur många vänner du vill som inte tidigare har varit hos Yoga Gatti.

2. Följ med till vår helg med fokus på helhetshälsa hos Lindeborg Eco Retreat 27-29/3. Bo lyxigt mitt i naturen, njut av god näringsrik mat, bastu/ relax, yoga, träning och andra härliga upplevelser.


3. Idrottsmassage. Till dig själv eller någon du bryr dig om, giltigt 3 månader efter inköpsdatum. Pris 550kr/ gång för dig som är yogakund och 650kr för övriga.


4. Rehabtimmar. Kom regelbundet och få hjälp med att bli av med värk, smärta och långvarig problematik. välj mellan att köpa 5 tillfällen för 2600kr eller 10 st för 5200kr.

klicka på länkarna för att läsa mer oxh gör din anmälan där för köp eller hör av dig direkt till oss på info@yogagatti.se så hjälper vi dig 🎄🎅🏼