Att investera i livet 💛

En ny årstid är här, den är otroligt vacker men intensiv. Många upplever att hösten bjuder på ett högt tempo och att batterierna som fylldes på under semestern börjar redan ta slut. 


Så hur kan vi bli mer fria, flexibla och hållbara inför livets alla skiftningar? Undvika att kollapsa och istället kunna njuta mer i vardagen? 


Vi alla behöver det fysiska, fartfyllda och den utåtriktade energin precis som att vi alla behöver tystnad, avslappning och stilla eftertanke men i olika mängder beroende på våra förutsättningar, vilken livsstil vi lever och vilken personlighet vi har. 


Vi på Yoga Gatti hjälper dig med olika verktyg inom yogan, meditation, massage, coachnings samtal, rehab, träning och healing för att du ska på bästa sätt kunna känna in vad just du behöver och göra klokare val i vardagen. I vårt koncept välkomnar vi dig att hitta en balans mellan den utåtriktade aktiviteten och den inåtvända reflektionen. Den balansen som gör dig mer tålmodig, mer robust mot yttre påfrestningar och kärleksfullare mot dig själv. 


Det kommer ta tid! Det kommer inte alltid vara lätt, roligt eller kännas bra att bli medveten om stress, blockeringar och instängda känslor vi har skapat i våra kroppar. Det kan kännas rent sagt läskigt ibland att bryta gamla föreställningar om dig själv. Men med en upprepad och regelbunden praktik lovar vi dig att det alltid kommer vara värt det! När harmonin, mjukheten i din kropp och klarheten i sinnet får ta mer plats igen. För vi tror på vikten av att njuta av livet och inte bara försöka överlev. Vi brinner för att med enkla knep göra vardagen härligare oavsett vilken utmaning du står inför så är en investering i dig själv och ditt välmående en avgörande faktor på hur livet känns.


Yoga Gatti är en studio där du blir sedd, får uppleva det personliga och familjära i en trygg miljö med likasinnade där vi som coachar värdesätter den fina gemenskapen som skapas bland deltagarna från olika bakgrunder, åldrar, yrken och livserfarenheter. Med ett maxantal på 16 st deltagare på varje klass, coacher med lång erfarenhet, bra redskap att låna för att anpassa övningarna vi gör efter din egna förmåga så kan du börjar hos oss utan några som helst förkunskaper. Alla våra kurser ger dig möjligheten att få personlig vägledning i gruppformat. Under varje termin har vi även olika workshops och föreläsningar där vi djupdyker i något visst ämne för att den som vill ska kunna utforska sig själv ännu mer. 
Hösten 2019

🌲Vi har endast 5 st platser kvar till vårt kommande  retreat Liv:1 i vackra Järvsö under 27-29/9. Denna helg är för dig som behöver en bra intro med vägledning, för dig som har kanske gått hos oss under en längre tid och är redo för nästa utmaning och för dig som behöver en längre paus för att ladda om så du kan lättare hantera det som du står inför. Vandring, yoga, träning, mycket vistelse i naturen och en hel del överraskningar står på schemat. Du hittar mer praktisk info här: https://www.yogagatti.se/post/yoga-gattis-retreat-liv-1i-järvsö


🍂Sista veckan att anmälan sig till vår hösttermin då vi endast har några platser kvar! Några av fördelarna: Starkare och mer flexibel kropp, mindre spänningar. Mental klarhet, ökad fokus, kraft och inspiration. Bättre sömn, koncentration och balans. Du kan antingen köpa en enskild kurs 7 tillfällen eller ansluta dig till hela vårt utbud för möjligheten att gå fler gånger i veckan. Vår Hatha yoga på torsdagar kl 18:00och vår meditation kl 19:30samma dagar har mest plaster över för dig som gillar space i salen, guidning samt mycket handpåläggning från läraren. Läs mer här om höstens utbud: https://www.yogagatti.se/book-online/terminskort


🦋Healing Stress Workshop sön 22/9 kl 10-12med Susanna Sannö. Under denna workshop så kommer du att få ta del av en föreläsning blandad med praktiska övningar efterföljt av en healingsession då du liggande eller sittande får ta emot healing. Följ länken för att läsa mer och hur du anmäler dig: https://www.yogagatti.se/events/healing-stress


Vi hjälper dig att ta små steg mot att bryta ett negativt mönster, skapa goda vanor där mer mod och styrka tar plats för att ökar ditt självförtroende. Där du kan andas bättre, skapa en pigghet med mer energi och ett inre  lugn. Hos oss finns det utrymme att bearbeta kroppsliga spänningar och skapa en godare hälsa så du lättare kan följa med livets flöde, när det går upp och när det går ner utan att känna dig överväldigad.

Går alltid att maila oss på info@yogagatti.seså hjälper vi dig med dina funderingar.


Varmt välkommen till oss 💛#yogagatti29 visningar2 kommentarer
  • Facebook
  • Instagram