Vi på Yoga Gatti i Tullinge finns tillgängliga för dig så att du enklare kan sänka tröskeln för att faktiskt lyckas få in stunder för dig själv i en hektisk vardag. Genom personlig vägledning, individuellt eller i gruppformat, får du hjälp med tekniker som passar dig utefter ditt behov för att förbättra ditt välmående.

Vi ser till helheten och jobbar mot att ha friska och välmående medlemmar som håller sig fria från skador samt ska ha den möjligheten att få hjälp med långdragna problem eller skador för att fungera bättre såväl hemma som på yogamattan. Vi erbjuder därför olika former av yogakurser, meditation, workshops, föreläsningar, retreats, personlig vägledning, träning, rehab och idrottsmassage. 

 

Du kan välja bland tre olika alternativ som medlem hos Yoga Gatti. 

☆ Antingen köper du en kurs på 8 tillfällen för 2000kr. Passar dig som är ny till oss eller bara har möjlighet att komma iväg en dag per vecka. Observera att du hinner två kurser per termin, vid missat tillfälle har du rätt att ta igen det på någon av våra andra klasser under kursen gång. Barnyogans pris är 800kr/ barn för 8 tillfällen och går inte att ta igen missade tillfällen. 

☆ Eller ett terminskort för 4000kr/ person och då får du gå på hur många klasser du vill under perioden v.6-23. Passar dig som gillar variation och kan komma iväg minst två gånger per vecka. 

☆ Du kan även välja vår prenumerant tjänst där terminskortet och personlig träning två dagar i veckan ingår för en fast månadskostnad. Utmärkt för dig som föredrar individuell hjälp och kunna träna på tider som passar dig allra bäst. Du kan när du behöver byta ut något av dina träningspass mot en idrottsmassages behandling istället. 

  • Facebook
  • Instagram